19 Aralık 2012 Çarşamba

Yeniasır'ın düzenlediği yemek yarışmamızdan kareler...







Hamur işleri kategorisinde geçen cumartesi katılmış olduğum yarışmadan izlenimlerimi sizlerle paylaşmak isterim. İlk kez bu tarz bir etkinliğe katılmanın heyecanı içerisinde bütün gün fuar alanında yarışma organizasyonu kapsamında yeni insanlar tanımak, yeni tadlar keşfetmek çok güzeldi. Yarışmayı kazanamasam da püf noktalarını öğrenip seneye daha hazırlıklı giderek derece almayı ümit ediyorum. Öncelikle seçeceğimiz yemek görüntü açısından gösterişli ve beklemeye müsait, soğuk tüketilen uzun süre dayanabilen bir yemek olmalı. Bu konuda biraz yanlış seçim yapmışım diye düşünüyorum, tavada kadayıf böreği tarifi siz takipçiler tarafından çok beğenildiği için, onunla katılmak istemiştim. Fakat gün boyu birkaç defa ısıtmak ve etrafını süslemek için yapmış olduğum biber ve salamdan oluşan güllerin de kuruması benim açımdan olumlu olmadı. Herşeyin bir ilki, bir acemiliği vardır derler ya çok doğru... Seneye daha doğru bir seçimle tekrar beni izleyebilirsiniz... Bu arada yarışmanın Yeniasır Tvde naklen yayınlanması sayesinde  eş, dost tarafından beni görüp arayanların motive edici konuşmaları da çok mutlu etti. Ayrıca sevgili "egeden tarifler" in beni ziyarete gelip destek vermesi, fotoğraflarımızı çekmesi de ayrı bir incelikti, buradan teşekkürlerimi tekrardan iletiyorum kendisine... Mutfak zirvesi yazısını da merakla beklediğimi belirtmek isterim... sevgiler...

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Haklısın ya her işin bir acemiliği var,olsun seneye eminim istediğin gibi güzel bir sonuç alacağına..
Ayrıca muhteşem bir görüntüsü var bu salamdan güllerin ve böreğin.
Sevgiler canım..:))

Egeden Tarifler dedi ki...

Gökçecim, güzel sözlerin için teşekkür ederim, seninle tanıştığıma çok mutlu oldum, tekrar görüşmek dileğiyle :) Yazım da 1-2 gün içinde yayında olacak diye umuyorum :)

aslı dedi ki...

ay süpper bir gündü :))

aslı dedi ki...

güllerin güzel olmuş, bende sunumlarımda arada yapayım, çok güzel bir fikir, tebrik ederim.

Fatosca Tadlar dedi ki...

Gerçekten rüya gibi bir gündü. Çok eğlendik. Seneye yine katılmak istiyorum:)))) Güzel fotoları için de sevgili Müberraya çok teşekkür ediyorum. Bizleri motive etti :)))
Sevgiler canım...