15 Mart 2012 Perşembe

izmir'i uçuruyoruz...



Uluslararası Balon Festivali İzmir'de!

Türkiye Balon Festivali Türkiye'de Sıcak Havalı Balonculuğun 1984 yılında başlamasından bu yana değişik mecralarda reklam ve turizm alanında gerçekleştirilmiş ancak Balon Festivali düşüncelerde, projelerde yer almış fakat gerçekleştirilmemiştir.

Yine bir ilk olarak adımını attığımız , Balon Festivali tarafımızca gerçekleştirilmesi için 1984'ten bu yana hedeflenen ve 2006 yılından bu güne kadar planlanan ve programlanan bir projedir.

Ülkelerin tanıtımlarının yanı sıra, gelişmelerine odaklanan, şehirlerinin tarih, turizm ve kültürel değerler manzumelerinin tanıtımında ve MARKA ŞEHİR olma yolunda tarihi, kültürel ve modern yaşayış biçimlerini dünya insanının göz önüne serecek tanıtım aktivitelerinden en görsel alanlarından biri "BALON FESTİVALLERİ"DİR. 

1. Uluslararası Türkiye Balon Festivali, “İzmir & İstanbul”  YAKLAŞIK, 43 ÜLKEDEN 65  - 70 BALONUN, 3 PİLOT VE YARDIMCILARININ YER  alacağı  katılacağı, 12 gün süre ile İzmir  ve  İstanbul’da yapılacak, saygın markaların da destekleyip sponsor olmasını beklediğimiz Uluslararası dev bir organizasyondur.



Balon uçuş ve gösterilerinin yanı sıra çocuk ve Gençlerimize havacılığın bu alanını sevdirmek, tanıtmak, diğer yandan; son yıllarda yapılan kazılar sonucu YEŞİLOVA HÖYÜĞÜ ile yerleşik  hayatın  8500 yıl öncesine uzandığını kanıtlayan, medeniyetlere ev sahipliği yapmış İZMİR; Bergama, Efes, Metropolis, Agora ve diğer tarihi ve görsel mekanlarını uluslar arası düzeyde kültürel ve arkeolojik değerlerimizin dünya kamuoyuna daha geniş ve  farklı bir açıdan tanıtımını sağlamaktır.
Eğlence dolu 12 günlük DEV bir aktivite 

Hiç yorum yok: