22 Mart 2008 Cumartesi

bahar bayramı


In this season of renewal and new beginnings...wishing you happines, new adventures and continued success... Happy Spring!!!
Bahar, mevsimlerin en güzel kokanı. Yine gelip kapımızı çaldı. Ne iyi etti de geldi.... Kış gibi kararan gönüllerimizi aydınlatmaya, dayanılmaz çiçek kokuları ile başımızı döndürmeye geldi. Her bahar badem ağaçlarının açan çiçekleri nedense ruhumu biranda mutlulukla doldurur. Sahip olduğu güzellikten midir yoksa baharın ilk müjdecisi olduğundan mıdır nedir seyretmeye doyamam.
tabi benim lalelerim sümbüllerim menekşelerim de açmaya başladı, keyfim yerinde balkonda onlara baktıkça içim açılıyor.
euronun 2,1ken haftabaşında gittikçe düşmesi bile keyfimin kaçmasına engel değil:) etrafımda varlığından rahatsız olduğum birileri de kalmadı, hürüm mutluyum.
saat 9 gibi kalkmışım kahvaltımı edip alışverişimi yapmışım, evi biras toparlayıp yemek olayına da girmişim büük bi zevkle, ohhh ne güsel evimde olmayı öslüorum kimi zmn. benim gibi gezmeyi seven bi insan bile buna ihtiyaç duyabiliyor ara sıra. şimdi de yürüyüşe mi çıksam yoksa evde e-walker ımla baş başa müzik eşliğinde spor mu yapsam karar veremiorum.
akşama denemeyi planladığım muzlu kek için de sabırsızlanıyorum;) sizlerle tarifi paylaşıcam merak etmeyin sevgili okurlarım inş. başarılı olur:)

Hiç yorum yok: