29 Nisan 2007 Pazar




oooo ilk defa bu kadar uzun süre oldu bloguma yazı yazmayalı... ama napalım teknolojiden uzak bi hafta geçirmek istedim şööle bi güsel kafa dinledim, çok da ii geldi doorusu. ailemi çok öslemişim annemi, babamı... onlarla bolca vakit geçirme şansım oldu, hep beraber gezdik, eğlendik, sohbet ettik.

geçen haftasonu tire-değirmen'deydik. oraya bayılıyorum, yeşilliklerin rengarenk çiçeklerin içinde sakin, huzur veren bi havası var. yemekleri de süperrr, doğal karadut reçeli de çok güseldir... yolunuz düşerse mutlaka uğrayın derim...

ondan sonra ilerleyen günlerde annemle birlikte ev dekorasyonu olayına girdik, zaten haftalardır süren tadilatları yeni bitmişti bikaç ilave aksesuar seçtik, tamamlayıcı oldu baya...

sonra da yeni işim için gereken evrakları toplamaya başladım, amma zormuş ya oraya git buraya git pek alışmamışım, neyseki onları da hallettim teslim ettim. tabi bu arada yeni çalışacağım ofisi görme ve yeni iş arkadaşlarımla tanışma şansım oldu, hepsi çok cici insanlar keyifli bi çalışma ortamı olacak benim için... başlamayı iple çekiorum, tembellik bana göre değilmiş bunu anladım:)

bu arada tabi iki kutlama yaptık yeni işim için hem ailemle, hem de izmir'e dönünce dedemlerle...


2 yorum:

Ümit Kurt dedi ki...

ben yeni işe başladığını düşünmüştüm ama sanırım daha yeni başlıyosun. arada küçük bi tatil olmuş, çok ta iyi olmuş senin için. yeni işinde başarılar gökçe, umarım istediğin gibi olur ;)

gUnLuGuM-gOkCe dedi ki...

ewt ümitcim bu küçük tatil çok ii geldi bana sağol güsel dileklerin için...