7 Aralık 2013 Cumartesi

5. İzmirli Yemek Bloğu Yazarları Toplantısından...

01.12.2013 Pazar günü çok keyifli bir toplantı sayesinde İzmir'li Yemek Blogu Yazarları ile Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde bulunan A7 Şehir Kulübü'nde biraraya geldik. Beşincisi düzenlenen bu toplantıya katılmak diğerleri gibi büyük bir zevkti. Yılda iki kez düzenlenmeye başlanması da çok iyi oldu düşüncesindeyim, bahane ile birbirimizi görüp sohbet etme, paylaşımda bulunma  şansımız doğuyor.  





Toplantıya damgasını vuran, en çok ses getiren kişiye özel kurabiyelerimizle başlamak istedim.
Bu emeği ve özeni için bir kez daha  Nergis Mevsimi ne çok teşekkür ediyorum.

Ayrıca mor renkli şık lavanta şişelerimizi hazırlayan Renkli Kolonya blogunun sahibesi Nilay Ayder'e de teşekkürler. Bu lavanta şişelerinin üzerindeki numaralarla çekilişimizi düzenledik, bu da ayrı bir hoşluk oldu bizim için.

Bir de tabağımda duran rengarenk makaronlarla günümüze de renk katan Nilabella Makaron ' nun sahibesi Nilay Yarımoğlu 'na da buradan teşekkür etmek isterim. Benim tercihim kırmızıdan yanaydı.
Eşime götürdüm afiyetle mideye indirildi:)


A7 Şehir Klübünün birbirinden nefis lezzetleri - ZEYTİNYAĞLILAR


Kurabiyelerimizin de resimleri

Favori ara sıcağım Ege otlarından yapılmış bu hafif börek oldu

Balık mücver

Fener kavurma

Tavuk seçimi yapan arkadaşlarımın tabağından bir kare

A7 Şehir Kulübü Menüsünden Seçmeler

  

Dr. Oetker 'in hayatı kolaylaştıran birbirinden güzel karışımları bizi bekler... Eşimin favorisi MOZAİK PASTA ile başlamayı düşünüyorum. Yeni çıkan ürünlerinden de ŞU-EKLER HAMURU çok ilgimi çekti, büyük bir kolaylık, gelsin ekler, profiteroller... Tabi bir de en sağlıklısından TAM TAHILLI KURABİYE, ofiste itina ile tüketilir. ÇİKOLATALI KEK 'in de methini duydum onu da en kısa zamanda denemek istiyorum.



Söke Un sayesinde ekmek yapmaya başladım diyebilirim. Evde pişen ekmeğin pazar sabahında kahvaltı öncesi etrafı mis gibi saran kokusu kadar güzeli yok...
 Şiddetle tavsiye edilir.
 


Selva'nın daha önce de diğer çeşitlerini denediğimiz özellikle ŞİPŞAK 3 dakikada pişen makarnasına hayran kaldığımız, fark yaratan bir ürün... Tekrar denenmek üzere mutfakta beni bekler...



Bumerangdan Hediyelerimiz



Çekilişten kazanmış olduğum Emsan tavam...  Paslanmaz Çelik Şef Tavasını denemek, ve deneyimlerimi paylaşmak için sabırsızlanıyorum.



 
Duru Bulgurun bu eşsiz tarif kitabı ve nefis başbaşı bulguru




Çam ağacımın yanı başında YKM Homedan 
gelen bereket narım yerini aldı





Bu buluşmanın organizasyonunu gerçekleştiren blog yazarı arkadaşlarım Sende Pişir, Miskokulu Lezzetler, Hepleziz, Nergis Mevsimi, Dilo'dan Tarifler, Egeden Tarifler.   sonsuz teşekkürler....:))







Ve bizi her zaman destekleyen Sponsorlarımıza buradan sonsuz  teşekkürlerimizi sunarım.

Yeni organizasyon komitesine şimdiden kolaylıklar diler, bir dahaki organizasyonlarda görüşmeyi umut ederim.

Sevgilerimle...


5 yorum:

Unknown dedi ki...

Guzel ve keyifli bir gunden sonra tekrar tekrar okuyarak yasamak gercekten cok guzel.kalemine saglik canim...baska etkinliklerde gorusmek uzere

Unknown dedi ki...

Guzel ve keyifli bir gunden sonra tekrar tekrar okuyarak yasamak gercekten cok guzel.kalemine saglik canim...baska etkinliklerde gorusmek uzere

Egeden Tarifler dedi ki...

Gökçecim, birlikte olmak güzeldi, tekrar görüşmek üzere :)

pembe kekik dedi ki...

Birlikte aynı masada sohbet etmek fırsatı bulmak çok güzeldi. Çok güzel bir paylaşım olmuş Gökçe'cim. Sevgiler.

yanık tencere dedi ki...

eğlenceli bir toplantıydı. bal yanak çok mutlu oldu.