12 Mart 2012 Pazartesi

spa keyfi - agamemnon termal&spa


yorgunluğumuzu atıp tutulan tüm kaslarımızı gevşetmek için kış zamanı yapılabilecek en güzel etkinlik bizim için spa. çoktandır da gidememiştik. genelde sarnıçtaki ofuroya gidiyorduk, bu sefer fırsatlarda görüp beğendiğimiz crowne plazanın agamemnon spasını değerlendirmek istedik. sabah kahvaltısının ardından akşama kadar vakit geçirebileceğimiz dinlendirici bir mekan. hatta kocacık bir ara dinlenme odasındaki hoş atmosfer ve müzikler eşliğinde uyudu kaldı... ben de en sevdiğim spor olan yüzme ihtiyacımı da gidermiş oldum, bol bol yüzdüm, kollarımın pası silindi adeta...hamamdaki kese keyfimiz de çok güzeldi... sonra dönüşte trafiğe takılmayalım çevreyolundan gidelim derken selway e takıldık ve mudonun indiriminden bir sürü kıyafet alma şansım oldu.
pazar gecesini güzel bir dvd eşliğinde tamamlayalım istedik, Yeryüzündeki Son Aşk Filmini izledik. Ama sonuna kadar dayanamayıp uyuyup kalmışız. açıkçası çok da sürükleyici bir film değildi ama yine de sonunu merak ediyorum... fragmanını izleyebilirsiniz


2 yorum:

AslıASLI dedi ki...

Çok, çok güzel bir hafta sonu olmuş. Nasılda rahatlatıcı valla çok sevindim :) heleki yüzmek, kese harika olmuş. Haftaya güzel bir başlangıç yapmışsınız..

gUnLuGuM-gOkCe dedi ki...

cidden müthiş oldu, gayet dinamik başladık... sizin istanbulda gidebileceğiniz çok fazla spa merkezi var fırsat sitelerinde hep görüyorum, malesef izmirdekiler bu konuda çok sınırlı... biz de olanlarla yetiniyoruz artık;)