13 Ağustos 2008 Çarşamba

dengesiz insanlar uzak durun bendeennn!!!
dengesizlik derecelerine göre sınıflandırılabilecek insanlardır.
birinci dereceden dengesiz insanlar vardır ki bunlardan kesinlikle uzak durulmalıdır. kendilerine ihsan edilen aklın ve mantığın kullanma kılavuzundan yoksun insanlardır ki yaptıkları birçok şeyde akıl ve mantık aranmamalıdır. ne zaman ne yapacağı belli olmayan kişilerdir. her şeyin yolunda olduğunu düşündüğünüz bir anda bir şeye sinirleniverir ama ne olduğunu anlamanız imkansızdır.bazen son derece normal biri gibi görünebilmektedir, bu da insanları yanıltabilmektedir. hele ki bu dengesiz şahıs sevdiğiniz biriyse yapabileceğiniz en mantıklı şey allah tan sabır dilemektir. sevginiz büyükse bırakıp gidemezsiniz ama onunla da yapamazsınız. en sonunda siz de dengesiz olur çıkarsınız. geçmiş olsun şimdiden.. kendi içinde dengesizler vardır, bunlar ne zaman ne yapacaklarını bilemeyen, ne istediklerine bir türlü karar veremeyen, farklı duygular arasında çok kolay yolculuk yapabilen insanlardır. gülüp eğlenirken hemen ardından ağlayabilirler. çevrelerine pek zararları dokunmamakla beraber kendi kendilerinin canına okurlar. bu guruba da allah tan acil şifalar dileriz. bir de bıyıkları kesildiği için dengelerini sağlayamayan kediler vardır. ama şimdi onlardan bahsetmek dengesizlik olur tabii. dengeli bir insan olarak bu kadar yeter..
itüsözlükte denk geldim bu tanıma dengesiz insanları çözmeye çalışırken, ve vazgeçtim artık onları anlamaya çalışmaktan. benim gibi inatçı biri de gün gelip pes edebiliomuş dedim içimden hatta bunu da yazıya döküorum şimdi vazgeçmemek adına. vazgeç artık gökçe;)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

gökçe abla sanırım dier yazımı okumadınn çünküü eskiden hepp karşılık veriirdin yoruma ama şmdii yazmamışsınnn....:(:(


:d:d yha gercekten dengesiz insanlarla yaşamak çok zor.benim bir arkadasım war dengesizin önde gideni...heran ne yapacağı bellii olmuoo.aklına ne eserse yapar ...allah sabır versin bna:P
avrıl898

gUnLuGuM-gOkCe dedi ki...

GÜSELCİM ŞİMDİ OKUDUM İKİSİNİ DE FARKETMEMİŞİM ÖNCEDEN ÇOK SORRY. PEK TAKILAMIORUM NETTE BU ARALAR GENELLİKLE GEZİORUM.
SEN NELER YAPTIN NASI GEÇİYOR YAZ TATİLİN? HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN MELTEMCİM ÖPÜORUM;)

Adsız dedi ki...

tatilim gsl geçio.antalyaya tasndk.bnde ev telesndan yeni yeni intrnete girmeye basladım.sınavıda atlattımm:)asıl tatil yeni basladı.burda denize fln girioruzz cok gsl yane:)