2 Şubat 2009 Pazartesi

1Şubat


şubat ayına güsel giriyorum gibi bir his var içimde, dolu dolu geçen keyifli bir pazar belki de bu şekilde hissetmemi sağlayan... gerisi nasıl olur bilinmes ama içimde ii hisler var, oldukça pozitif bakmaya çalışıyorum herzamankinden de faslasıyla;)

sonunda merakla beklediğim sasalı doğal yaşam parkı gezimizi yaptık, cidden görülmeye değer, ama mümkünse pazar günü gitmeyin ya da birascık uykunusdan fedakarlık edip erken gidin 12de en geç orda olun. kilometrecelerce kuyruk binlerce insan, binlerce araç girişte bir kaos yaşatabilir. ama bis tabiiki yaşamadık bu zorlukları çünkü arkadaşlarımısla gezmeye çıkmanın sevinciyle pazar mahmurluğunu hemen atıp erkenden düştük yollara. oldukça büyük bir mekan tam 3 saat sürdü dolaşmamız, fotoğraf çekmelerimis de var tabi bu zmnın içinde... accaip acıkmış bir şekilde kendimizi egeparka zor attık güselce karnımısı doyurduk. sonrasında bursadan gelen misafirimise de değişiklik olur düşüncesi barış anıtına çıkmaya karar verdik, o yağmurlu günden sonra tekrar bi gidiş güsel olacaktı ama olmadı:( çünkü yolda döneceğimis sapağı kaçırdık ve geri dönüşümüz imkansız gibi bişiydi. neyseki diğer güsel ve manzaralı mekan olan vebaş aklımıza geldi ve kardeşim ve arkadaşlarını o tarafa dooru yollayıp ben de diğer arkadaşlarımla buluşmak için foruma geçtim.


güsel insanlarla tatlı bi sohbetin ardından sinemaya gitmeye karar verdik ve "valkryie" de karar kıldık-ikinci dünya savaşı hitler almanyasını anlatan güsel bir film, bikaç dalda da oscara aday- güsel bir filme tavsiye edebilirim.

böylesine dolu dolu geçince çok seviorum pazar günlerini çooook:)

1 yorum:

ceoxi dedi ki...

valkyie hala izlemeyen var mı.Tom Cruise baş rolde ve de filmin Yönetmeni Bryan Singer.