7 Ocak 2009 Çarşamba

pancake çılgınlığı


bu aralar yaptığım yemeklerin fotoğrafına çekmeye kalmadan bitiyor olması, blogumda sizlerle paylaşamamama neden oluyor:( ama sevilerek hemen tüketilmesi de ayrı bir güselliği. yeni yıl için yemek bloglarında tarifini bulmuş olduğum meşhuuuur şeftali kurabiyesinden yaptım ve süslü keseler yaparak hediye ettim sevdiklerime, çok beğendi herkes tadını, ben tabii zevkten dört köşe, alınca bi sürü iltifatı nasıl olunur ki kihhh kihhh:))) tarif için el emeği göz nurununu tıklayın


bi de pazar sabahı kardeşciimi ve anneannemi canlandırmaya yarayan pancakelerimden sözediim. onlar da müthiş oldu, yine bloglardan toplamış olduum ön bilgiler sayesinde portakal kabuğu rendesi müthiş bir tat verdi, denemek isteyenler siz de eklemeyi unutmayın!!!

pazar kahvaltısında kapışılan bir lezzet sıcak sıcak servis yapılması gerekiyor o nedenle bi kişi pişirip o sofrada olmamayı göze almalı;)

benim yaptığıma oldukça benzeyen bir örnek fotoğrafı da gözünüzde canlandırmanız için eklemeden geçemeyeceğim:)

5 yorum:

Görkem dedi ki...

deliziosi buon lavoro;)

Görkem dedi ki...

deliziosi buon lavoro;)

Adsız dedi ki...

aa gökçe abLacım unuturmuyuz seni hiicc. napalım bnmde okul fLn acamıorum bilgisayarı bu aralar.yni seni unuttugumuzdan degil XD
bu arada sen ybdysan kesn gzL oLmuştrr xDxD
meltem

Adsız dedi ki...

bu arada söylemeyi unutmuşum blogun yeni haLi cokk gSL olmuşş XDXD meltem

gUnLuGuM-gOkCe dedi ki...

grazie Görkem:)

meltemciiiimm, hoşgeldiiin... ne ii yaptında geldin, sorma yalnızlık zor şey, yazıorum yazıorum okuyan yok die düşünmek hele çok kötü çoook:( he he iiki varsınıs benim şirin yorumcularım:)