4 Aralık 2008 Perşembe

yaklaşımlar...

"Karar vermeyi bekleyen başlangıçlar, acı veren bitişler, sürüklenip giden ilişkiler, acemice aşka duyulan korkudan kaçışlar, yalnızlıklar, heyecanlı bekleyişler, kavuşmalar... Farklı herkesin canını yakan şey, içini yakıp kavuran, uyutmayan, nefes alırken boğazına takılan, heyecandan çılgına çeviren apayrı nedenler. Ama aynı; çalan şarkılarda dalıp gidişimiz, kanayan yerlerimiz, güçsüz düşüşümüz, beklentilerimiz, hayal kuruşumuz, sevinçten çığlık atışımız, yıldızlara bakıp dilek tutuşumuz, isyan edişimiz, küçücük bir bebeğe gülüşümüz, gökyüzüne bakıp derin derin nefes alarak özgürlüğümüzü hissetmemiz, kapıyı çekip gidişimiz ya da gözlerimizi uzaklara dikip bekleyişimiz…"

okuduğum bi denemede hayatı bu şekilde tanımlamış yazar, oldukça hoşuma gitti... yine içinden kendime pay çıkardım sanırım;)

bu hastalık hali malesef devam etmekte, insan hasta olunca daha bi duygusallaşır ya, bana da olan bu sanırım. alınganlıklarım da mevcut arada;) ama düşünüyorum da biri için 1,5 saat uzakta bir yere gitmek, onu özlediğin için gitmek ayrı bi yaklaşım, olaya sadece olsada olur olmasa da dediğin bir etkinlik için gideceğini düşünmek bambaşka bir yaklaşım...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Güneşin olsun gönlünde

Kar bile yağsa, ya da fırtına olsa

Gök bulutlarla ve dünya kavgayla dolsa

Güneşin olsun gönlünde

O zaman gelsin ne gelirse

Doldurur ışıklarla en karanlık gününü



Bir şarkın olsun dudaklarında

Sevinçli ezgilerle

Seni günlük tasalar bunalıma boğsa bile

Bir şarkın olsun dudaklarında

O zaman gelsin ne gelirse

Yardım eder savuşturmaya en yalnız gününü

En mutlu en sevinçli Bayramlar seninle ve Ailenle olsun... Güneşin Daim Olsun Gönlünde...

Adsız dedi ki...

yaww o bayram mesajımı üstteki bayram mesajına alırsın...!!!