23 Eylül 2008 Salı


insan hayatı gün geçtikçe bu kadar ucuz mu diyip dudak ısırtacak hale gelmeye başladı ülkemde, 13 tane cansız minik beden için insanlar nası bööle bir açıklama yapabiliyor anlayamıyorum, "herşey kazaymış, bööle hatalar olabilirmiş" bu nasıl bir açıklamadır anlayamıyorum, kendi şehrimde bu tarz bi olayın yaşanmış olması daha da bi utanç verici geliyor bana :'(

başımız sağolsun...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu konuda acıklama yapma geregi duydum. Basbakanımız cıkıp da
" hiçbir hasta hastanelerden geri dönmeyecek " derse malesef bu süreçleri yasamaya mecburuz. Daha önce İstanbuldaki Zekai Tahir Kadın Dogum hastanesinde de aynı olaylar yasanmıstır. Sorun artık gelen bebeklerin gönderilmemesidir.
O hastaneler son noktalardır çünkü. Hemen de hastane doktorlarına camur atılır. Kardeşim sayın saglık bakanlıgı sen önce alt yapısını geliştir hastanenin. Malum basbakanımız dedi ya... Alt yapı yok... Ama hasta geri gönderilemeyecek.. Bu ne perhiz ne lahana tursusu... Karnım acıktı lahana tursusu diyince... En son evde döktürdügünüz o ziyafetten kalanlar var mıydı ?

Sayıglar Sevgiler
Asturias

gUnLuGuM-gOkCe dedi ki...

asturias o konuda sonuna kadar haklısın, babam da bu işin içinde olduğu için yakından takip edebiliyorum olayları, rezilliği (tepecikte diil başka yerde)
benim takıldığım nokta yapılan ilk açıklamaların acımazsızlığı oldu sadece...

karnın mı acıktı, ziyafetten kalanlar vardı tabi ama küçük kardeş birçoğunu silip süpürdü die biliorum, yine de dolaba bi bakmak lasım;)