30 Mayıs 2008 Cuma

bu aralar oldukça hızlı yaşıyorum, aktivitelerle dolu bi hafta geçirdim o nedenle sevgili blogumu da ihmal ettim birascık farkındayım. neyseki bu haftasonunu sakin bi şekilde evde geçirmeyi planlıorum. bi de tabi şu ikinci üni. derdim var, bu sınavı da atlattım mı dış ticaret maceram da sona erecek yrn.
dün ünlü bi amerikan firması ile görüşmeye çağrıldım. faaliyet alanı kozmetik ve hijyen ürünleri olan büük bi şirket. ben de memnuniyetle karşılayarak hevesle gittim, 3,5 saatlik testlerin ardından beni bekleyen iş tanımı hayal kırıklığı yarattı tabi. kafam olmuş kazan gibi ve bana bütün bu testleri şööle şööle bi iş için yaptın dedikleri anda dünyam yıkıldı resmen :(bu kadar kolay mı anlyamıyorum, bi sürü nitelik arıyorsun karşı tarafta fakat karşısına niteliksiz bir iş tanımı ile çıkıyorsun:S İşsizlik ülkemde bu denli artınca demekki insanlar bunu doğal hakkı gibi görmeye başlamış. neyse ki gayet ii bir şirkette güsel bi işim var:)
çarşamba günü benim için müthiş bi gündü, çtv yi yatırmak için saatlerce sıra beklemem dışında herşey mükemmeldi, ama sadece bu kadarını anlatabilirim sevgili blogum ;)
"Saçlarini dagitir rüzgar
Yeditepe üzerinden
Hatiralar tarihin küllerini savurur"

levent yüksel - İstanbul.mp3 -

1 yorum:

Adsız dedi ki...

BaZeN ;
YıLDıZLaR SüPüRüRSüN ,FaRKıNDa oLMaDaN
GüNeŞ KuCaĞıNDaDıR,BiLeMeZSiN
BiR ÇoCuK GöZLeRİNe BaKaR ,ARKaN DöNüKTüR
CiĞeRiNDe KuRuLuDuR ORKeSTRa , DuYMaZSıN
KoCa BiR SeVDaDıR YaŞaMaKTa OLDuĞuN , ANLaMaZSıNUÇaR GİDeR , KoŞSaNDa TUTaMaZSıN.....