18 Ağustos 2007 Cumartesi

Tavuklu Polenta


Bugün evde temizlik günüm, temizlikten arta kalan zmnda da İtalyan Mutfağından bi yemek yapayım dedim veee tavuklu polentaya karar verdim. Malzemeler aşağıda, tarifi için de burayı tıklayın

Malzemeler

7-8 adet tavuk kalça 1 yemek kaşığı zeytinyağı ve 1 yemek kaşığı tereyağı 2-3 yaprak taze ya da kurutulmuş ada çayı 1 yemek kaşığı taze biberiye ya da 10-15 cm uzunluğunda taze biberiye dalı 3-4 yemek kaşığı hazır çiğ krema


Yukarıdaki o resmi de eklemeden geçemeyeceğim, ben ne zaman gideceğim burayaaaaaa???

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba küçük hanım :)
Bir şarkı sözü ararkene senin sayfan balon köpüğü misali acılıverdi karsımda, önce duraksadım sonra minik minik mouse ile tıklatıverirkene 10 dkkadar takılı kalmısım burada :)..
Güzel bir olay yapmışsın.. Devam et. BAzen insan yalnız kalıp kendi kendine dertleştiği anlardaki gibi bir şeyler karala..
Ben ilk kez bu gün saat 18:15 de karsılastım seninle bir daha geleblirmiyim bilemiyorum..
Yemek Tarifin guzel.. sen de benim gibi deniz tutkunu bir dunyalısın.. ama benim bir fazlam fars ben uzay denen sonsuz bosluğa da cok ilgi duyuyorum..
Belkim bende sana bir yemek tarifi veririm :)..
....
Ben mi.. Ben MrBird.. Yani sanal dunyadaki tanımım.. Adım Bora..

Hoşcakal..

Adsız dedi ki...

slm gökçe abla bende internette gezinirken senin sitene rastladım.yazılarını ve resimlerini(özellikle resimlere) hayran kaldım.

avrıl898

Adsız dedi ki...

bu resimleri nerden buluyorsun diye sorcam ayıp olmas demi:):)



avrıl89

gUnLuGuM-gOkCe dedi ki...

@ Bora yoksa Mr.Bird mü desem...

haklısın ben de çok zevk alarak yazıyorum, bi arkadaşım sayesinde başladım blog olayına ve baya kaptırdım. özene bözene bişeyler yaratmak, en azından bişeyler karalamak, seni etkileyen şarkılara, şiirlere, denemelere, fotolara yer vermek, onları düzenlemek... ne diim işte hoş bi uğraş oldu bu bana. ztn günümün çoğunu bilg. başında geçiren bi insanım işim gereği, akşam eve gelince de bloga zmn ayırıorum, sırf onun için açıorum bazen evde bilgisayarı. umarım tekrar denk gelir ve güsel yorumlarını eksik etmezsin sayfamdan, yemek tariflerini de bekliorum ona göre ;)
Memnun oldum, ii bak kendine...


@avril89

avrilcim teşekkür ederim, beğendiğine sevindim. orjinal fotolara karşı bi ilgim var, üye olduğum yahoo grouplardan ya da nette gezinirken karşıma çıkan fotolardan oldukça zengin bi arşiv oluşturdum. kimi zmn içimden geçen koymak istediğim fotoyu ekliyorum, kimi zmn da yazdığım yazıya uyumlu olacak niteliktekilerden birini seçiyorum. işte bööle... sana da tavsiye ederim blog yapmayı ;)

♥ KNITTING ART dedi ki...

Selam Canım, Gene Ben...
Bir yandan "sivrisinek" beslerken, diğer yandan NET'ten ayrılmadan tekrar yazmadan edemedim. Çok istersen "birgün" gideceğine inanıyorum. Bir engel çıkmazsa bu ayın sonunda benim "kızım" gidiyor... Darısı başımıza artık...