30 Ağustos 2007 Perşembe


çok sevinçliyim sevgili okurlarım çoook, çok uzun zmndır içimde kalan ama yapamadığım şey??? nedir o ? tam dööört günlük bi tatil... Dolu dolu geçirmeyi planlıorum bu tatili. Sizlere gideceğim yer hakkında kısa bi bilgi geçeyim ;)

"Seferihisar İlçesi'ne 5 kilometre mesafede ve Sığacık bölgesinde bulunan Akkum Plajları, berrak denizi, pırıl pırıl kumları ve sörf yapmaya uygun denizi ile ünlüdür. Dionysos Tapınağı, Athena Kutsal Alanı ve benzeri antik yapıların bulunduğu akeolojik özelliği bulunan antik Teos'a da bir kilometrelik bir yürüyüş ile ulaşılabilir. Akkum plajlarına günübirlik gidilebileceği gibi, buradaki turistik tesislerde de konaklanabilir. Sığacık Limanı akşam günbatımlarında eşsiz bir görünüme bürünürken, buradaki restoran ve barlarda hem eğlenebilir, hem de en taze deniz ürünlerinin tadına bakabilirsiniz"

aslında burası şimdi daha da ünlü oldu, malum "Kavak Yelleri" dizisinin çekildii beach club da akkumda.
neyse daha detaylı bilgileri dönüşte sizlerle paylaşırım, sevgiyle kalın...

6 yorum:

Adsız dedi ki...

olamazzzz,gidemessin:(bizi bırakıp:)hemde dört gün:):)
meltem

Adsız dedi ki...

:)kavak yellerinden bi ünlüyü görürsen fotosunu çek o zmn bol bol foto çek de bizde görelim
:):)


meltem

Adsız dedi ki...

Bisiklet le Çeşmealtı na kadar gittim, o gün toplam 100 km yol yaptım, biraz daha yakın olsaydı bende bisikletime atlar gelirdim...

gUnLuGuM-gOkCe dedi ki...

:) gelince güsel fotolarımısı paylaşırım meltemcim...

Bisikletle miiii? ne güsel yaaa, ben de çok isterim aslında atlayıp bisiklete gitmeyi. aslında sığacık da aynı mesafe ama yol pek bisiklet için müsait diil sanki sevgili isimsiz okurum :)

Asortik Krep dedi ki...

İyi tatiller..Fotoğraflarını bekliyoruz :)

Adsız dedi ki...

3 gün kaldı.bekliyoruz:):)





meltem