30 Mayıs 2007 Çarşamba


neden kardeşim bana bilgisayar uzmanıymışım gibi davranıyor bilmiorum ama onun yüzme olimpiyatına ait mp4 ünü bizim bu bilgisayarda çalıştıramassam dırdırından kurtulamayacağımı biliorum.

şimdi de tam binbir gece başlıo ama bu işi bi an önce halletmem lasım...

bugün çok güsel bi gündü ve güsel bitmesi için şunu halletmen lasım gökçe, halletmen lasım! onun aynı anda kurmaya çalıştıı bi sürü programı tek tek silip adam gibi bi tane yükleyip, sonra binbir geceyi islemen lasım.

3 yorum:

Mustafa Yetimler dedi ki...

bilgisayarına k-lite codec programını yükle, download.com da bulabilirsin. Sorunun çözülecektir. Yalnız bu programı yüklemeden önce yüklü codec varsa onları kaldırsan ii olur

gUnLuGuM-gOkCe dedi ki...

teşekkürler mustafa... haklısın ben de onu yükledim. ama bizim şirketteki IT ci arkadaş bana media player ın 10.0 versionu açar demişti ve kardeşime söölediimde de defalarca onu yüklemeye çalıştıını gördüm fakat bi türlü açamamış iş bana düştü.

Adsız dedi ki...

söylediğim programın son sürümü kesin çözüm diye düşünüyorum. Media Player 11 çıktı zaten, onu da yüklersen ii olur. Bende şuan her türlü media düzgün çalışıyor hem media player 11 yüklü hemde dediğim codec programı... Umarım sorunun çözülür...