20 Mayıs 2007 Pazar


bu sabah miskinliğim üzerimdeydi. bi yandan yağmurun sesini dinleyerek uyumak, gewç satte kahvaltı yapmak çoook güseldi çoook. ama öğleden sonrası baya yoğun geçti. öğleden sonra da büyük bi zevkle yemek yaptım baya uzun sürdü ama sonuç oldukça mutluluk vericiydi. içine sevgimi de kattığımdan olsa gerek (annemden öğrendim onu da biçok şeyi olduu gibi) tadanlar çok lezzetli olduunu söylediler ben de sevindirik oldum. bi ara sizlere de vereyim krep mantının tarifini ;)


yarın akşam "aşk masalı" var kanal d de. mutlaka izleyin güsel bi film. daha önce izlemiştim sinemada hoşuma gitmişti, benim gibi romantik komedi sevenler için tavsiye ediyorum.


aşk masalı demişken aklıma bi soru geldi acaba aşk sadece masallarda mı var ya da aşk masal gibi mi yaşanıyor? ne dersiniz ;)


bu konu üzerine bi ara yazayım diorum şööle uzun uzun, sizlerin de yorumlarınızı bekliorum...
üstteki fotoğrafın yazı ile ne alakası var die düşünebilirsiniz, nette dolaşırken rastladım huzur veren insanın uyudukça uyuyası gelecek bi yatak odası olduunu düşündüm, koymak istedim...

4 yorum:

Ümit Kurt dedi ki...

zor bi soru :)

Mustafa Yetimler dedi ki...

Bana kalırsa bu sorunun en güzel ve ayrıntılı cevabını üstad İskender Pala "Kiitap-ı Aşk" adlı kitabında vermiş. geçmişimizin kültürümüzün aşka nasıl baktığı, nasıl yaşadığı ve nasıl yorumladığını anlatıyor kitabında üstad. Aşkı anlamaya ayıracağınız vaktiniz varsa okumanızı tavsiye ederim, bir çırpıda okuyacağınız ve okudukça tekrar tekrar okumak isteyeceğiniz bir kitap...

gUnLuGuM-gOkCe dedi ki...

:)haklısın ümitcim oldukça zor bi soru oldu ben de çıkamadım içinden...


en kısa zmnda o kitabı okuyayım mustafa. nasılsa artık sakin bir işim ve bol bol zmnım var, önerini değerlendireyim...tabi çok da takılmamak gerek aşka ;)aaa bu arada sen ulusta değildin umarım patlama sırasında?

Adsız dedi ki...

Walla sana yanlızca şu sözü hatırlatabileceğim ;)

"Alem bir aşk için yaratılmış ve “Aşk imiş her ne var alemde!...”

Ben Ulus'ta değildim ama çok çirkin bir saldırı daha yeni Bornova'da yaptılar şimdide Ulus. İnanmak zor geliyor, herkese verilen eşit haklardan yararlanacaklarına böle şeylere başvuruyorlar... Tek kelime ile yazık!