Soğuk günlerin sıcak yoldaşı.
Malzemeler
350 ml süt
20 gram sütlü çikolata
2 yemek kaşığı krema
1/2 çay kaşığı tarçın
Hazırlanışı
Çikolata küçük parçalara kırılıp sütün içine atılır.
Tarçın ilave edilir.
Ağır ateşte zaman zaman karıştırılarak çikolatanın erimesi sağlanır.
Diğer tarafta krema çırpılarak kabartılır.
Çikolata tamamen eridiğinde fincanlara alınır.
Üzerine kabartılan krema konulup servis yapılır.
Malzemeler
350 ml süt
20 gram sütlü çikolata
2 yemek kaşığı krema
1/2 çay kaşığı tarçın
Hazırlanışı
Çikolata küçük parçalara kırılıp sütün içine atılır.
Tarçın ilave edilir.
Ağır ateşte zaman zaman karıştırılarak çikolatanın erimesi sağlanır.
Diğer tarafta krema çırpılarak kabartılır.
Çikolata tamamen eridiğinde fincanlara alınır.
Üzerine kabartılan krema konulup servis yapılır.
hele bir de eşilğinde keyifli bir sohbet varsa kendinizi alamadığınız soğuk gecelerinizi ısıtan sizden şanslısı yok demektir...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder